Imprimeix Pàgina

Noves tecnologies

ALFABETITZACIÓ DIGITAL

Curs dirigit prioritàriament a la població immigrada que entén la llengua castellana o catalana i vol aprendre a navegar per internet. Se centrarà en dos aspectes fonamentals: destacar les oportunitats que ens ofereix internet per relacionar-nos amb els altres i, per altra banda, les oportunitats que ens ofereixen per obtenir informació de l’entorn en benefici de la pròpia integració. 

INICIACIÓ A LA INFORMÀTICA I INTERNET

Adreçat a persones sense nocions d’informàtica que vulguin introduir-se en el maneig d’un processador de textos de l’entorn Windows per a l’elaboració de documents i aprendre a navegar per Internet i a utilitzar el correu electrònic , les xarxes socials, etc. 

OFIMÀTICA

nivell 1 : Adreçat a persones amb nocions d’informàtica interessades a aprendre a manejar d’un paquet integrat: processador de textos, full de càlcul i base de dades.

nivell 2: Adreçat a persones amb coneixements bàsics del processador de textos, full de càlcul i base de dades,  interessades a assolir un bon nivelll del paquet integrat. En aquest curs també aprendran a manejar un programa de presentacions i coneixeran els beneficis del treball al núvol i algunes de les eines col·laboratives que ens ofereix internet.

INICIACIÓ AL DISSENY GRÀFIC I AL TRACTAMENT DIGITAL D’IMATGES

Adreçat a persones, amb coneixements bàsics d’informàtica, interessades a iniciar-se en el disseny gràfic i les tècniques de modificació i millora d’imatges.

INICIACIÓ A LA CREACIÓ DE PÀGINES WEB AMB GESTOR DE CONTINGUTS

Adreçat a persones amb coneixements bàsics d’informàtica interessades en la creació, edició i actualització de pàgines web, blocs, …amb gestors de continguts.

INICIACIÓ A L’US DE SMARTPHONES I TABLETS

Curs per donar a conèixer les noves tecnologies i treure’n un major rendiment: configurar i usar el correu, utilitzar totes les funcionalitats bàsiques (càmera fotos, contactes, alarma, notes,..) conèixer i utilitzar apps bàsiques, etc.

Enllaç permanent a aquest article: http://cursospalmaeduca.es/oferta-formativa/noves-tecnologies/