«

»

feb 08

Imprimeix Entrada

Dia Internacional de la no violència i la Pau al Servei d’Educació de Persones Adultes de l’Ajuntament de Palma

 

 

dia de la pau

 

Des del Servei Municipal d’Educació de Persones Adultes (SMEA), la setmana passada es va realitzar una activitat comú, a tots els cursos, impulsada des del Programa de Suport a l’Ensenyament amb la intenció de dinamitzar i  enriquir les competències personals, dins cadascun dels eixos en els que s’imparteixen els cursos, realitzant una formació que posa de manifest el tema de la pau i la igualtat.

Ha resultat una formació integradora. Des dels cursos d’alfabetització fins als cursos d’informàtica més avançats, des del plantejament de diversos debats sobre el tema de la Pau fins a ‘pixelar’ les imatges com és el cas de l’obra que varem representar al centre de Son Malferit.

 

Mitjançant 3600 petits trossos de paper de diferents colors, es va generar un mural amb la imatge d’en Ghandi. En cada un d’aquests trossos l’alumnat penjava la seva aportació amb un dibuix, paraula o frase amb connotació de Pau, entesa com a instrument d’enteniment entre persones al marge de la seva formació, ètnia, cultura i religió.

Una activitat que concloem com a molt profitosa i que ha creat molta admiració, per a la vertiginosa participació, no només de l’alumnat i de l’equip tècnic i docent del Servei d’Educació de Persones Adultes de l’Ajuntament de Palma, sinó també de persones usuàries i equip tècnic de Serveis Socials i dels cursos de català amb els qui compartim espais.

 

 

 

 

 

 

Enllaç permanent a aquest article: http://cursospalmaeduca.es/dia-internacional-no-violencia/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>